617. WE-Heraeus-Seminar: Quantifying Complex Transport with Lévy Walks: From Cold Atoms to Humans and Robots

Veranstaltung von 23 Mai 2016 bis 27 Mai 2016

Scientific organizers: Prof. S. Denisov, Prof. P. Hänggi, U Augsburg • Dr. E. Barkai, U Bar-Ilan/ISR
Seminarbericht

Scope

The idea of this five-day workshop is to bring together experts on Lévy walks and researchers from different corners of physics, biophysics, behavioral science and robotics that are using Lévy walk formalism and related models in their studies. The goal is to tie together recent advances in such diverse fields as experimental cellular biophysics, quantum optics, theoretical many-body dynamics, animal foraging studies and newest developments in the theory of Lévy walks.

Kontaktheraeuslevy2016@gmail.com
Webseitehttp://www.physik.uni-augsburg.de/~denisose/Heraeus.html