638. WE-Heraeus-Seminar: Aerosols, Climate and Health

Veranstaltung von 27 Mär 2017 bis 31 Mär 2017

Scientific organizers: Prof. J. Curtius, U Frankfurt/Main • Prof. T. Koop, U Bielefeld • Prof. U. Pöschl, MPIC Mainz

Scope

The main goal of this WE-Heraeus-Seminar is to create a plattform for interaction and cross-fertilization of Atmospheric Aerosol Research and Medical Aerosol Research. It is intended to act as a nucleus for cooperations and joint studies to solve the major scientific challenges in the field of Aerosol Research in climate and health. Another goal is a discussion of the relevant outstanding questions in order to intrigue junior scientists, who have the potentital to make significant contributions to this field in the future.

The seminar's potential participants are both excellent established scientists who can provide an up-to-date overview of the different aspects of Aerosol Research as experts, as well as motivated and outstanding junior scientists from various research fields.

Kontaktheraeus-seminar@iau.uni-frankfurt.de
Webseitehttp://www.mpic.de/seminare/we-heraeus-seminar.html