651. WE-Heraeus-Seminar: Longrange Interactions

Veranstaltung von 25 Okt 2017 bis 27 Okt 2017

Scientific organizers: Dr. R. Löw, U Stuttgart • Dr. A. Browayes, IO Paliseau/F • Prof. Francesca Ferlaino, U Innsbruck/A

Scope

With this WE-Heraeus-Seminar we want to focus on the physics of longrange interacting systems (Coulomb, electric and magnetic dipole-dipole), strongly interacting systems (Rydberg atoms, unitary quantum gases), light mediated interactions (atoms in cavities) and gravitating systems.

Topics

• Ultracold molecules