647. WE-Heraeus-Seminar: Next Generation PEM Fuel Cells: Strategic Partnerships for Tackling Multiscale Challenges

Veranstaltung von 02 Jul 2017 bis 05 Jul 2017

Scientific organizers: Dr. Roswitha Zeis, Helmholtz-Institut/KIT Ulm • Prof. Aimy Bazylak, U Toronto/CAN Dr. L. Jörissen, ZWS Ulm

The Next Generation Polymer Electrolyte Membrane Fuel Cell Heraeus Seminar will be a 4-day meeting for polymer electrolyte membrane (PEM) fuel cell experts to participate in engaging discussions about the state of the art of the technology and to strategize the next steps to overcoming the key barriers to widespread commercialization.

We have assembled a group of internationally recognized experts in PEM fuel cells to deliver invited seminars on their state-of-the-art research, and in particular, they will lead discussions to uncover the key challenges and areas of opportunities that are on the horizon. We are taking a true multiscale approach to this meeting, as our speakers will cover topics from the stack level right down to the nanoscale transport in the catalyst layer and membrane.

Our key objective for this candid meeting-of-the-minds is to forge new international, multidisciplinary partnerships in order to collaboratively tackle the most challenging issues facing fuel cell technologies today. By forging these new partnerships, we have the opportunity to accelerate our collective progress in advancing fuel cell technologies and achieving international energy sustainability.

Kontaktroswitha.zeis@kit.edu
Webseitehttp://ngpemfc.hiu-batteries.de