667. WE-Heraeus-Seminar: System-Oriented Approach to Thermoelectrics: Materials - Interfaces -Devices

Veranstaltung von 08 Apr 2018 bis 11 Apr 2018

Scientific organizers: Dr. Gabi Schierning, IFW Dresden • Prof. O. Oeckler, U Leipzig Prof. P. Woias, U Freiburg
Lächelnd Apply now on seminar webpage!

Scope

The focus of this seminar will be on current issues related to thermoelectric materials and material composites and their thermal and electrical bonding and interface properties.

Main contents:

1. innovative production processes for the application of thermoelectric devices

2. innovative concepts for the design of thermoelectric devices

3. innovative material concepts

4. electrical and thermal bonding

5. thermoelectric and structural characterization

KontaktSchierning, Dr. habil. Gabi
Webseitehttps://www.ifw-dresden.de/institutes/imw/events/667-we-heraeus-seminar/