WE-Heraeus Physics School: QCD - Old Challenges and New Opportunities

Physikschule

Physikzentrum Bad Honnef, Deutschland
Veranstaltung von 24 Sep 2017 bis 30 Sep 2017

Scientific organizers: Dr. R. Schicker, U Heidelberg • Prof. A. Szczurek, Krakow/POL

The physics school "QCD - Old Challenges and New Opportunities" is held at the Physikzentrum Bad Honnef,  Sept 24 - 30, 2017. Applications from students and postdocs are encouraged. The participants have the opportunity to propose 15 min talks on their research topic, and are encouraged to present  a poster in the poster session.

The school programme consists of invited lectures covering the many facets of QCD, of invited review talks from experiments at the HERA, RHIC, TEVATRON and CERN colliders, and of the participant talks selected for presentation.

KontaktSchicker@physi.uni-heidelberg.de
Webseitehttps://indico.cern.ch/event/614845/overview