Program

Sunday, 13 February 2022

afternoon/eveningArrival at the Physikzentrum
 17:00 - 21:00 Registration
 from 18:30 Buffet supper / informal get together
Monday, 14 February 202209:00Start of the scientific program
Tuesday, 15 February 2022afternoonPoster session (best poster award)
Friday, 18 February 2020about 12:30 End of the scientific program
  Lunch and departure

Colloquium: 45 min + 15 min discussion = 60 min per speaker

Extended invited talks: 30 min + 10 min discussion = 40 min per speaker

Invited talks: 25 min + 5 min discussion = 30 min per speaker

Contributed talks: 25 min + 5 min discussion = 30 min per speaker

A detailed program will be announced in due time.